Om medlemstidningen


Som medlem i Clio får du åtta gånger per år vår uppskattade medlemstidning. Den är på 24 sidor och fylld med läsning om historiska böcker.

 

Periodens huvudbok

Först i tidningen ligger alltid huvudboken, som presenteras utförligt av en välrenommerad skribent. Boken är alltid aktuell, av hög kvalitet och har ett extra förmånligt pris. Här hittar du böcker inom olika ämnesområden och epoker. Under 2012 har vi bland annat erbjudit den kritikerrosade Aldrig mera krig, en ny del i det övergripande bokverket Sveriges historia och Antony Beevors Andra världskriget.


 

Nyheter

Utöver huvudboken presenteras ytterligare 30-40 fackböcker inom olika ämnesområden och epoker – och i olika prislägen. Clio har alltid med ett specialerbjudande, trohetspriser (för dig som varit medlem i mer än två år) samt bonuspriser. Här hittar du allt från praktverk, biografier, övergripande verk och avhandlingar, till essäer och krigsskildringar.


 

"Backlist"

I varje tidning har vi alltid med fyra sidor "backlist". Så kallar vi ett urval av de titlar som tidigare presenterats och som fortfarande går att beställa.


 

Clio ~ kultur

Under rubriken Clio ~ kultur hittar du böcker med inriktning på kultur och konst. Tycker du om att läsa kulturhistoriska skildringar eller bläddra i konstnärsmonografier, foto- eller trädgårdböcker hittar du garanterat något här. Bland dessa titlar kan du även finna böcker till trohetspris (om du varit medlem mer än två år) och bonuspris .