Bli medlem i Clio

– webbshopen för alla historieintresserade, utan köptvång och medlemsavgift!
Det finns två typer av medlemskap:

1. Ett »digitalt«, där du får Cliotidningen i pdf-format (via ett nyhetsbrev), utan åtaganden. Registrera dina uppgifter här.
2. Ett »vanligt«, där du får tidningen i pappersformat och där du åtar dig att tacka nej de gånger du inte önskar få hem periodens utvalda huvudbok.

Bli »vanlig« medlem så får du:

  • köpa två böcker för bara 49 kr/styck och Sapiens till ett fantastiskt specialpris samt en premie utan extra kostnad
  • Clio – historiska boknyheter, vår uppskattade medlemstidning, hem i brevlådan nio gånger om året utan extra kostnad. I den presenterar vi väl utvalda böcker inom ämnet historia
  • inbjudningar till författarkvällar, utflykter, medlemsresor m.m.

Börja med att välja två böcker nedan, din välkomstpremie och fyll därefter i din anmälan.

Utan extra kostnad: en premie!

CLIOKASSEN I TYG
37,5x40 cm

Clios praktiska tygkasse i bomull rymmer en A4-pärm – och böcker! Måtten är 38 x 42 cm.

Specialerbjudande: Sapiens för enbart 99 kr!

SAPIENS
En kort historik över mänskligheten
av Yuval Noah Harari,

Det har funnits flera människoarter på vår jord, men nu finns bara vi. Hur kommer det sig att homo sapiens blev så framgångsrika? Yuval Noah Harari menar att det beror på att vi genom språket kan uttrycka abstrakta tankar om saker vi inte kan se, som inte existerar men som vi tror på: gudar, pengar, stater, mänskliga rättigheter. Genom att utgå från detta provokativa perspektiv lyckas författaren med imponerande lätthet skildra hela vår historia, från den kognitiva revolutionen och jordbrukets genombrott till kapitalismens uppkomst. »En väldigt underhållande, tankeväckande och välskriven bok«, Sydsvenskan.

Personinformation

Ja, jag har tagit del av   medlemsreglerna och vill bli medlem i Bokklubben Clio. Jag har valt två böcker för 49 kr/styck och en premie utan extra kostnad.

Hur fick du kännedom om Clio?
Förnamn: *
Efternamn: *
Gatuadress: *
Postnummer: *
Ort: *
E-post: *
Mobiltelefon:(för SMS-avisering)
Personnummer:-

Dina val


Porto- och expeditionsavgift 39:- tillkommer (95:- till utlandet). Erbjudandet gäller endast om ingen annan i ditt hushåll är medlem.